Algemene voorwaarden

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden van Hella Oil te Leiderdorp

Bestelling

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Door het plaatsen van een bestelling stemt u in met deze voorwaarden. Wij verwerken uw bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Uw bestelling wordt via e-mail bevestigd.

Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

Betalen en leveren

Uw bestelling wordt definitief na betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling (indien voorradig) binnen één tot vijf werkdagen geleverd. U kunt betalen via iDeal.

Bezorging en bezorgkosten

De bezorgkosten zijn niet inbegrepen in de bestelling. De verzending vindt plaats via PostNL. Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. Indien ook dit niet lukt hebt u 2 weken de tijd om uw bestelling op uw dichtstbijzijnde postkantoor op te halen.

Levertijd

Wanneer uw bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen één tot vijf werkdagen. Indien artikelen niet voorradig zijn en de hiervoor bedoelde levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met u op zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Retournering

Omdat onze producten bederfelijke voedselproducten zijn, die bovendien zeer gevoelig zijn voor licht en temperatuurwisselingen, zijn ze uitgezonderd van het herroepingsrecht.
Hella Oil hecht echter zeer veel waarde aan kwaliteit van onze producten en goede service aan onze klanten. Bent u, om welke reden dan ook, niet tevreden over uw product, neem dan contact met ons op en we zullen deze situatie naar ons beste vermogen met u oplossen.

Werd het verkeerde artikel toegezonden?

Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat u het artikel retourneert contact op met Hella Oil. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij u de juiste bestelling.

Wij leveren onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt uw bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan binnen 24 uur door aan Hella Oil, zodat we het probleem op kunnen lossen. Prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Geschillen

Alle geschillen voortvloeiend uit onder deze voorwaarden gesloten overeenkomsten en overeenkomsten welke daarvan een uitvloeisel zijn, zullen uitsluitend aanhangig kunnen worden gemaakt bij de bevoegde rechter te ’s-Gravenhage, zulks met inbegrip van procedures tot het verkrijgen van voorlopige voorzieningen.

Toepasselijk recht

Op alle onder deze voorwaarden gesloten overeenkomsten en op de overeenkomsten welke daarvan een uitvloeisel zijn, is Nederlands recht van toepassing.

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 59768959